1. Preambulum

Az Assessment Systems International és a Vállalatcsoport valamennyi vállalata, amelyek mindegyike önálló jogi személyiség (a továbbiakban “ASI”) megérti, hogy Ön törődik azzal, hogyan használják és kezelik az Ön személyes adatait, nagyra értékeljük a belénk vetett bizalmát, miszerint adatait körültekintéssel és bizalmasan kezeljük. Elkötelezettek vagyunk az általunk gyűjtött információ biztonsága, elérhetősége, titkossága és az adatfeldolgozás átláthatósága iránt. Ez az Adatvédelmi Szabályzat az ASI által működtetett összes szabadon elérhető online felületre vonatkozik, beleértve a weboldalakat, termékeket, adminisztratív eszközöket, online kérdőíveket és feliratkozó oldalakat. Ennek eredményeképpen az ASI bármelyik weboldalát meglátogatva Ön elfogadja azokat az irányelveket, melyek az Adatvédelmi Szabályzatban rögzítésre kerültek.

Az Adatvédelmi Szabályzatunk rendelkezéseinek kialakításakor figyelembe vettük az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezéseit.

2. Adatkezelés

Az ASI információt és személyes adatokat gyűjthet a felhasználókról, amikor azok elkészítik felhasználói fiókjukat a Weboldalainkon, letöltik online elérhető kiadványainkat, és további információt keresnek a szolgáltatásainkról vagy munkalehetőségeinkről, illetve, ha regisztrálnak konferenciáinkra és egyéb, az ASI által támogatott eseményekre. Az ASI regisztrációs, feliratkozási, fiók-beállítási és egyéb űrlapjai közül néhány felkérheti a felhasználókat, hogy adjanak meg személyes adatokat, érdeklődési területeket és/vagy demográfiai adatokat. Az ASI felhasználhatja ezeket a személyes adatokat (az Ön neve, címe, e-mail elérhetősége, telefonszáma, érdeklődési területei, stb.), hogy személyre szabja a Weboldalainkon a látogatói élményt, felvegye Önnel a kapcsolatot, amennyiben Ön ezt kifejezetten kérte vagy, adott esetben (állásjelentkezéskor), hogy értékelje az Ön jelentkezésében szereplő képesítéseket és előzményeket.

2.1 Weboldalaink használata

Webhelyeink használata során kezeljük technikai adatait weboldalaink megfelelő technikai működtetése érdekében, valamint amikor információt közlünk termékeinkről, szolgáltatásainkról és megoldásainkról, hogy megértsük az Ön igényeit, elvárásait. Technikai adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének f) pontjával összhangban kezeljük.

2.2 Kapcsolatfelvétel, regisztráció eseményekre és ingyenes login oldalak

Amikor kapcsolatba lép velünk (a weboldalaink bármelyik kapcsolati űrlapjának használatával) kezeljük műszaki és kapcsolati adatait, ahol ezt Ön kérte (például: "Kapcsolat", „Ingyenes login igénylése","Eseményre jelentkezés"), valamint, hogy lehetővé tegyük az Ön számára, érdeklődésével kapcsolatos anyagok letöltését. A technikai és kapcsolati adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének f) pontja szerint kezeljük. A jobb felhasználói élmény és a biztonságosabb kommunikáció érdekében a HubSpot független szolgáltató megoldásait használjuk (további információt a HubSpot adatvédelelmi irányelveiről és jogi megfeleléséről a következő linken: https://legal.hubspot.com/privacy-policy talál). Nem tároljuk személyes adatait a szükségesnél tovább, és az Ön személyes adatait automatikusan töröljük rendszerünkből és a HubSpot adatbázisából egy meghatározott idő után (további adatokat kérhet adatvédelmi képviselőnktől a következő e-mail címen: dpo@asystems.as.

2.3 Karrier

Ha önként jelentkezik a webhelyeinken elérhető bármelyik állásajánlatra, feldolgozzuk műszaki adatait, elérhetőségeit és munkatörténetét (közvetlenül e-mailben küldve számunkra), hogy megkönnyítsük a felvételi eljárást. A személyes adatokat a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) pontja szerint kezeljük.

2.4 Hírlevél

Ha Ön igényli és erről nyilatkozik is, akkor elküldjük Önnek hírleveleinket és / vagy promóciós anyagainkat (úgy, mint meghívókat szemináriumokra, workshopokra és más eseményekre, valamint kérdőíveink kitöltésére kérhetjük vagy egyéb információt nyújthatunk az ASI által kínált különböző szolgáltatásokhoz kapcsolódóan), ezzel kapcsolatban kezeljük műszaki adatait és kapcsolati adatait. Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését a hírlevél és / vagy promóciós anyagok fogadásához egyszerűen a hírlevél leiratkozási linkjére kattintva, vagy a marketing@asystems.as címre történő leiratkozási kérelem elküldésével. A személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja szerint dolgozzuk fel. A hírleveleink kiküldéséhez a MailChimp-et használjuk. Amennyiben feliratkozik a hírlevelünkre, Ön elfogadja, hogy személyes kapcsolati adatait a MailChimp-nek továbbítjuk és a MailChimp szerverein tároljuk. További információ a MailChimp adatvédelmi irányelveiről a következő linken található: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Nem értékesítjük, osztjuk meg, adjuk bérbe vagy más egyéb módon sem bocsájtjuk mások rendelkezésére az Ön személyes adatait, kivéve, ha közzétehetjük harmadik fél számára az adatokat, akik számunkra szolgáltatást nyújtanak és szükség van az említett szolgáltatásokkal kapcsolatos információkhoz való hozzáférésre. Amennyiben bármilyen kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az alábbi (13. pont) lehetőségek egyikén.

3. Nemzetközi információátadás

Az ASI egy nemzetközi szervezet, a weboldalainkon vagy egyéb módon gyűjtött információk időről-időre továbbításra kerülnek az ASI irodái vagy dolgozói között, beleértve az Európai Gazdasági Térségen kívül található irodákat is. Weboldalaink látogathatók bárhonnan és igénybe vehetünk bárhol webtárhely szolgáltatást, beleértve azokat az országokat is, amelyek nem rendelkeznek olyan jogszabályokkal, amelyek szabályozzák a személy azonosításra alkalmas adatok használatát és átadását. Az ASI megfelel az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (General Data Protection Regulation 2016/679 (“GDPR”), és biztosítja, hogy Felhasználóink személyes adatait nem adjuk át harmadik félnek az ASI vállalatcsoporton kívül, csak akkor, ha (a) Ön önként beleegyezik az ilyen jellegű nemzetközi információ átvitelhez és fogadáshoz, vagy (b) Önt tájékoztatták és elfogadta az adatátvitelt az Adatvédelmi Szabályzatunk elolvasásával. Csak akkor osztjuk meg személyes adatait, ha az az adatfeldolgozás céljából szükséges.

4. Sütik és nem-süti alapú tracking technológiák

Az ASI „böngésző sütiket” használhat weboldalain, hogy nyomon követhesse látogatásait. A “süti” kis mennyiségű szöveges adat, melyet a kiszolgáló a böngészőjének küld és a számítógépe merevlemezén tárolódik. A sütik használata lehetővé teszi számunkra, hogy magasabb színvonalú és megbízhatóbb felhasználói élményt nyújtsunk. A sütik használata lehetővé teheti számunkra, hogy automatizáljuk weboldalaink jelszóval védett részeit, így nem kell minden alkalommal beírnia jelszavát, amikor meglátogatja weboldalainkat. Sütiket használhatunk annak érdekében is, hogy megállapítsuk, weboldalaink mely területei a legnépszerűbbek a felhasználóink körében, illetve, hogy jobban megismerjük webhelyünk használatát. A legtöbb internetes böngésző lehetővé teszi az Ön számára, hogy törölje a sütiket a számítógépe merevlemezéről, blokkolja a sütiket vagy figyelmeztetést kapjon mielőtt egy weboldal sütit helyezne el a számítógépén. Kérjük, gondosan tanulmányozza a böngészője kapcsolódó utasításait, illetve a súgóját, ahol többet megtudhat ezekről a funkciókról és azok használatáról. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal bizonyos részei vagy funkciói elérhetetlenek lehetnek, ha a böngészője nem fogad el sütiket. A sütik kezelésére vonatkozó részletes információkért (angolul) látogasson el a www.allaboutcookies.org weboldalra.

Egyes általunk használt sütik harmadik féltől származnak, ilyen partnereink a Hubspot és a Google, mely partnerek weboldalelemzést és betekintést nyújtanak webhelyeink használatáról. Ezek a vállalatok programkódot használnak, hogy adatot gyűjtsenek az Ön interakcióiról a webhelyeinkkel, például az Ön által látogatott oldalakról, az Ön által megnyitott linkekről és a weboldalainkon eltöltött időről. Ha többet szeretne tudni arról, hogy ezek a vállalatok miként gyűjtik és használják az adatokat a mi nevünkben, kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelveiket a következő linkeken: a Hubspot Adatvédelmi Irányelvei (angolul) és a Google Adatvédelmi Irányelvei. Az ASI weboldalai a Google Analytics - a Google Inc. ("Google") - webes elemzési szolgáltatását használják. A Google Analytics "sütiket" használ, amelyek szöveges fájlokat helyeznek el a számítógépén, hogy segítségünkre legyenek a webhelyeink használatának elemezésében. A sütik által generált információkat a weboldal használatáról (beleértve az IP-címet is) a Google az Egyesült Államokban található szervereire továbbítja, és azokon tárolja. A Google az információk alapján értékeli ki a weboldal használatát, illetve jelentéseket készít a weboldal üzemeltetői számára, valamint az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások biztosítására. A Google ezeket az információkat harmadik félnek is továbbíthatja, amennyiben erre törvény kötelezi, illetve, ha a harmadik fél az adatokat a Google nevében feldolgozza. A Google nem társítja az IP-címét a Google által tárolt egyéb adatokhoz. A jelen Weboldal használatával Ön beleegyezik abba, hogy a HubSpot és a Google a fentiekben leírt módon és célokra kezelje az Önnel kapcsolatos adatokat. További információkért a Google Analyticsről kattintson a következő linkre: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu.

Az ASI használhat még “web beacon”-öket (úgynevezett konverziós pixeleket) vagy más hasonló célokra használatos technológiákat, ezeket integrálhatjuk a weboldalainkba és a hírleveleinkbe és/vagy promóciós anyagainkba, annak meghatározására, hogy az üzeneteinket a felhasználók megnyitották-e és rákattintottak-e a bennük szereplő linkekre. A web beacon-ök nem helyeznek el adatot/fájlokat az Ön eszközein. Partnereink közül a MailChimp használja ezt a technológiát a hírleveleink kiküldésekor. Amennyiben többet szeretne megtudni a web beacon-ökről kérjük olvassa el a MailChimp Adatvédelmi Irányelveit (angolul).

5. Adatbiztonság

Az ASI olyan technológiai és operatív biztonsági folyamatokat használ, amelyek védik a személyazonosításra alkalmas információkat az adatvédelmi incidensektől. Csak az engedéllyel rendelkező alkalmazottak és partnerek férhetnek hozzá az Ön által megadott adatokhoz, és ez a hozzáférés csak meghatározott és körülhatárolt alkalmakra korlátozódik. Minden olyan alkalmazott vagy szerződéses partner, aki hozzáférhet bármely személyesen azonosítható adathoz, köteles annak titkosságát fenntartani. Az Önök jogaira figyelemmel, a kockázatok felmérésével megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a kockázatok mértékének megfelelő szintű adatbiztonságot tudjuk garantálni.

6. Külső linkek és bővítmények

Az ASI nem vállal felelősséget az olyan nem ASI weboldalak adatvédelmi gyakorlatához vagy tartalmához, amelyek külső linkjeihez és / vagy bővítményeihez (általában a közösségi médiában használatosakat) hozzáférést biztosítunk. Ha ilyenre kattint, személyes adatai megosztásra kerülhetnek a vonatkozó külső webhelyen. Miután elhagyta ezt a weboldalt, a személyes adatok kezelését már nem szabályozza jelen Adatvédelmi Szabályzat. Ahol bármilyen közösségi média plugin-ra kattint (melyet megfelelő szimbólum jelez), személyes adatai megosztásra kerülhetnek az adott féllel. A külső linkekre és pluginekre való kattintás teljesen önkéntes, ezért, ha nem szeretné, hogy személyes adatait ilyen módon dolgozzák fel, akkor kérjük ne kattintson ezekre a linkekre.

7. Adatmegőrzés

Az Ön személyes adatait csak olyan időintervallumban tároljuk, amely a feldolgozás szempontjából és / vagy a helyi területen érvényes törvények által előírt időn belül ésszerű. Adatait nem kezeljük tovább, mint amennyi ideig az szolgáltatásaink megfelelő színvonalú ellátása szempontjából szükséges.

Ha többet szeretne megtudni a megőrzési időszakokról, kérjük, lépjen kapcsolatba az Adatvédelmi Tisztviselőnkkel a következő e-mail címen: dpo@asystems.as

8. Személyes adatainak kezelése

Az ASI nem továbbítja személyes adatait harmadik feleknek (kivéve a 2. pontban említett bármely külső felet), hacsak nem rendelkezünk az Ön engedélyével, vagy erre vonatkozó törvényi előírással. Ön jogosult kikérni az ASI által tárolt személyes adatainak részleteit. Annak érdekében, hogy meggyőződjön arról, hogy személyes adatait megfelelően kezeltük rendszerünkben, vagy hogy hozzáférjen személyes adataihoz, kérjük, küldje el e-mailben a kérését a dpo@asystems.as címre.

9. Adathelyesbítés vagy módosítás, adattörlés, adatkezelés korlátozása vagy az adatai hordozhatósága

Annak érdekében, hogy ellenőrizze személyes adatai pontosságát és aktualitását, kérvényezze adatai helyesbítését vagy módosítását, adatai törlését, korlátozza az adatkezelést vagy hordozható másolatot igényeljen adatairól, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi (13. pont) lehetőségek egyikén.

10. Jogérvényesítés

Ha aggodalmát szeretné kifejezi ki az Adatvédelmi Törvény vagy egyéb szabályozás megsértésével kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba, az alábbiak (13. pont) szerint. Az ASI Adatvédelmi Tisztviselője megvizsgálja a panaszát, és tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan fogjuk kezelni.

Amennyiben nem elégedett azzal, ahogy az adatkezeléssel kapcsolatos panaszát kezeltük, közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; honlap: www.naih.hu) is fordulhat.

11. Az Adatvédelmi Szabályzat módosításai

Az ASI fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Adatvédelmi Szabályzatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. A felhasználó következő belépésével elfogadja az Adatvédelmi Szabályzat mindenkor hatályos rendelkezéseit, ezen túlmenően az egyes felhasználók beleegyezésének kikérésére nincs szükség. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze az Adatvédelmi Szabályzatot a módosítások vagy frissítések tekintetében.

12. ASI weboldalainak használata

Weboldalaink használata önkéntes. Ha nem szeretné, hogy a személyes adatait a fent említett módok valamelyikén kezeljük, ne látogassa weboldalainkat. A weboldal elérése és használata bizonyos feltételek és kikötések hatálya alá esik, amelyeket a Felhasználási Feltételek foglalnak össze.

13. Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van az Adatvédelmi Szabályzatunkkal, vagy az ASI adatgyűjtésével és adatkezelésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot webformunkon keresztül vagy írjon nekünk e-mailt a dpo@asystems.as címre.